Pusser opp ærverdig Bjergsted-eiendom

Eiendom i Bjergsted, med rundt 100 år gammelt hus og stor hage pusset opp.

Som navnene antyder, kommer Raik Büchner og kona Antje Hirschmann fra Tyskland og har bodd i Norge de siste fem årene. Eiendommen i Bjergsted, med det rundt 100 år gamle huset, kjøpte de for to år siden. Den store hagen på baksiden av huset og nærheten til sentrum gjorde utslaget. Det er imidlertid mye å gjøre med huset og uteområdet. For en travel tannlege som Raik Bückner, er det godt at det finnes krefter som kan trå til mens en selv er på jobb. Arild Primstad i Bjørns hage og anlegg la inn melding på anbudet som familien la ut på Anbudstorget på internett, og dermed var kontakten opprettet.

– Vi ville begynne med gårdsrommet og uteområdet på framsiden av huset. For det første trengte vi en ordentlig plass til å parkere bilen på. Porten som stod her, var dimensjonert for en annen bilstandard enn vi har i dag. Gårdsrommet er også det første som møter en. Vi er veldig godt fornøyde med arbeidet til Bjørns hage og anlegg og det endelige resulatet, smiler Raik Büchner mens kona nikker enig.