Tar grep om uteområdet

Ekteparet bygget huset på Tasta i 1984 og har bodd her siden. Etter diverse oppussingsprosjekt innvendig, bestemte paret seg for å ta fatt på uteområdet og å gi det et skikkelig løft.

– Det kom til et punkt da uteområdet trengte en innsats. Det begynte med trappa som vi la skifer på for halvannet år siden. Da vi skulle gå i gang med gårdsrommet, ringte vi til Bjørns hage og anlegg. Kona hadde lagt merke til et byggeskilt nede i byen og det var vel grunnen til at vi tok kontakt med dem. De var raske på pletten og vi var hjemme hos avdelingslederen Arild Primstad for å se på belegningsstein der, forteller Inge Øxnevad.

Valget falt på en stein som gir en helt slett overflate.

– Det første som ble gjort, var å fylle ut deler av gårdsrommet og legge på en masse som gir et stabilt underlag for steinene.
Fra Bjørns hage og anlegg begynte til alle steinene var lagt ned, gikk det omtrent en ukes tid. Vi er veldig godt fornøyde med resultatet. Hele eiendommen har fått et stort løft. Kona kommenterte at hele gårdsrommet ser mye større ut nå enn før, smiler Inge Øxnevad.