Komfort rundt Comfort Hotell

Det er lite komfort å spore for steinleggerne i Bjørns hage og anlegg under arbeidet med å legge dekket rundt det nye Comfort-hotellet i Løkkeveien. Når arbeidet er ferdig, skal de imidlertid kose seg på den nye utekaféen de også.

På det meste har åtte steinleggere i Bjørns hage og anlegg vært engasjert med å legge dekket rundt det nye Comfort-hotellet. Prestisjebygget, som er tegnet av arkitektene Brandsberg-Dahl i Stavanger, vil vekke oppsikt i byen med spektakulær fasade og runde former i taket. Det er lagt stor vekt på det arkitektoniske uttrykket både inne og ute. Derfor er det med ekstra stor entusiasme at de ansatte i Bjørns hage og anlegg har stått på for å legge dekket i uteområdet rundt hotellet. Anleggsleder Arnfinn Erga innrømmer at det vært utfordringer knyttet til å jobbe så tett opp mot trafikken. Det er heller ikke mye boltreplass for de ulike faggruppene inne på selve hotelltomta.
– Jeg må trekke fram det gode samarbeidet med Kruse Smith. De har vært veldig flinke med å tilrettelegge for oss slik at vi kommer til der vi trenger det. Den gjengen som har vært med å legge stein rundt hotellet, er utrolig gode folk.For det meste har vi vært fire, fem personer med en topp på åtte personer, forteller Arnfinn Erga.

Skal feire på utekaféen

Bjørns hage og anlegg har limt fast heller i betongen på fortauet langs Løkkeveien. Rundt hele bygget ellers er det lagt ned betongheller på vanlig måte. På framsiden av hotellet blir det et lite uteområde hvor Bjørns hage og anlegg har lagt storgatestein og plantet en del trær.
– Her blir det utekafé i et miljø med butikker og diverse. Når vi er ferdige med jobben en gang før sommeren er over, skal vi reise inn til byen en lørdag formiddag alle oss i Bjørn hage og anlegg som har svettet oss rundt bygget, og ta oss en velfortjent hvil og kikke på alt det vi har laget her, smiler Arnfinn Erga.
Hotellet skal åpne i juli, men på grunn av ulike forsinkelser kan det være at feiringen blant de ansatte i Bjørns hage og anlegg ikke blir før i august.